Over Sleepwell

Een goed bed is heel belangrijk voor een gezonde nachtrust. Het uitkiezen van welk bed het beste bij uw lichaam past, kan een lastige opgave zijn. Dankzij de Slaapspecialist Sleepwell is dat verleden tijd. Een aantal jaar geleden is hier iets op gevonden, namelijk; ‘Slaaplab’. Slaaplab is een onafhankelijk meetsysteem dat ervoor zorgt dat u meer inzicht krijgt in uw slaapgedrag. Aan de hand van de resultaten die hieruit voortkomen, zorgen wij van Sleepwell ervoor dat u een bed krijgt uit ons uitgebreide assortiment, dat aansluit bij uw lichaam.

De geschiedenis van Sleepwell

Sinds we slapen op de strozak, zolang zijn wij al op de markt. Voor het ontstaan van de Slaapspecialist Sleepwell moeten we heel wat jaren terug in de tijd. De geschiedenis begint namelijk in het jaar 1881. In dit jaar opende de over-overgrootvader van Frank Slabbers een winkel die gespecialiseerd was in gordijnen en parket. De winkel was vlak bij de dam in Amsterdam, hij zat namelijk aan de Nieuwendijk.

Naarmate de jaren verstreken, is het bedrijf zich meer gaan toeleggen op bedden en matrassen. De verkoop van slaapartikelen liep dermate voorspoedig, dat op 1 februari 1936 een tweede filiaal in Bussum werd geopend. Deze winkel is van vader op zoon doorgegeven. Het succes van de winkel smaakte naar meer. Franks vader nam uiteindelijk de Sleepwell Beddenspeciaalzaak in Bussum over, waarmee hij de beddenhandel verder uitbreidde en zich toelegde op kwaliteitsproducten in de slaapbranche.

25 jaar geleden nam Frank de zaak op de brinklaan in Bussum over van zijn vader. In 1996 en in 2002 werden er nog twee vestigingen geopend in Soest en Almere door Frank en zijn vrouw Yvette. Na veel wikken en wegen is uiteindelijk het besluit genomen om op één vestiging te focussen en de trouwe klanten uit het Gooi en omstreken te helpen vanuit hun winkel in Bussum.

Na de vele jaren in de sector staan Frank en Yvette nog steeds elke dag met veel plezier klaar om u te voorzien van de beste adviezen. We ontvangen jullie graag met een kop koffie bij de Slaapspecialist Sleepwell in Bussum.

Tot snel in de winkel!

Wij willen het maximaal haalbare resultaat gaan voor onze klanten. We openen daarom ook buiten onze reguliere openingstijden de winkel wanneer het u schikt en we voorzien u graag van een passend advies om ervoor te zorgen dat u voortaan kunt genieten van een goede nachtrust. Uiteraard bieden wij u hierbij de beste garanties. U kunt 30 dagen lang uw nieuwe matras uittesten om er op deze manier achter te komen of deze perfect bij u past. Mochten er nog problemen zijn, dan komen wij deze zo snel mogelijk oplossen. Naast een passend advies zorgen wij ook voor het gratis bezorgen en monteren. Uw oude matras nemen wij voor uw mee.

Kom gerust eens langs in onze winkel: de Brinklaan 79 te Bussum. Dan bespreken we de mogelijkheden en voorzien wij u van de beste adviezen.

Tot snel,
Frank, Yvette en Marc