The Puzzle

The Puzzle is een ergonomisch hoofdkussen dat klappen opvangt en daarmee fysieke klachten voorkomt. Dit verbetert de nachtrust waardoor u sterker en fitter wakker wordt.

Een ontspannen en gezonde nachtrust valt en staat met een goed hoofdkussen. Tijdens je slaap beweeg je voortdurend, hierbij moet je kussen ’s nachts de nekwervels opvangen terwijl je dit overdag zelf corrigeert. Wanneer je een kussen hebt die te weinig corrigeert is een gevolg nek, rug- of schouderklachten.

Wat maakt The Puzzle zo bijzonder?

Al bijna 100 jaar is onze generatie bezig met goed slapen. Het is dan ook niet vreemd dat als wij iets bijzonders hebben dat aan de grote klok willen hangen. Het Puzzle hoofdkussen is zo’n product waar wij al meerdere jaren erg enthousiast over zijn. Door onze ervaringen en slaaponderzoeken is gebleken dat The Puzzle na consumentenonderzoek de grootste loyaliteit bij onze klanten heeft. (aangegeven door herhalingsaankopen).

Duurzaamheid

The-Puzzle is een kussenmerk dat haar producten uitsluitend in Nederland laat produceren, hierdoor leggen de producten een zeer beperkte transportweg af waardoor het duurzamer is dan een kussen dat in het buitenland wordt geproduceerd. Daarnaast kost het fabriceren van een latex kussen 80% minder CO2 uitstoot in vergelijking met een synthetisch kussen. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen naar een betere wereld.

Nieuwsgierig geworden? Sluit je ook aan bij onze enthousiaste Puzzle hoofkussen gebruikers!