Ledikanten en bedmodellen

Een slaapkamer is een plek van rust. Logisch dat u dit op een leuke manier wilt inrichten. Gaat u voor een industriële look? Of toch meer voor een rustigere Scandinavische look? Wat uw stijl ook mag zijn, voor iedere stijl hebben we een bijpassend ledikant. Een ledikant is het omhulsel van het bed en is dus erg aanwezig is de slaapkamer. Daarom is het ook belangrijk dat u een ledikant kiest die passend is bij het interieur. Een mooi ledikant kan de kamer nog stijlvoller maken. Hiermee kunt u de slaapkamer helemaal afmaken.

Door onder meer te werken met bedrijven als Auping, Tempur en Hasena zorgen we ervoor dat onze kwaliteit van een hoog niveau is en blijft. Mooie details en een uitmuntende vormgeving zijn aspecten waar wij erg op letten.

Ledikant in de stijl van uw interieur

Uw bed is hoogstwaarschijnlijk het grootste item in de slaapkamer. Het is dan ook van belang dat deze past bij de rest van de slaapkamer. Door de stijl van de kamer mee te nemen in het ledikant zorgt u ervoor dat alles één geheel is. Door het grote aanbod aan diverse ledikanten bij Sleepwell, heeft u de mogelijkheid om een ledikant uit te kiezen die volledig past bij uw slaapkamer.

De voordelen van een ledikant

Het uitzoeken van een compleet nieuw bed is zeker niet makkelijk. Door het vele aanbod kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ga ik voor een ledikant of maak ik toch de keuze om voor een boxspring te gaan? Ondanks dat de boxspring erg populair zijn, kent een ledikant ook vele voordelen.

 1. Ledikant is het verlengde van uw interieur.
  Doordat u met een ledikant alle kanten op kan, kunt u hiermee een compleet unieke sfeer creëren in de slaapkamer. Ze zijn er in diverse modellen, kleuren en maten wat ervoor zorgt dat u een ledikant compleet naar uw eigen stijl kunt uitkiezen.
 2. Het is hygiënisch.
  Een ledikant is hygiënisch doordat dit makkelijk schoon te houden is. Wanneer u besluit te gaan voor een hoger model kunt u gemakkelijk onder het bed stofzuigen. Ook kan bij een houten frame het bed gemakkelijk worden afgestoft en vlekvrij worden gehouden.
 3. De mogelijkheid tot het opbergen van spullen.
  Doordat een ledikant handig is opgebouwd, is er veel mogelijkheid tot het opbergen van allerlei spullen. Door bijvoorbeeld bakken aan te schaffen kunt u onder het bed overzichtelijk en stofvrij uw spullen bewaren. Zo blijft er in de rest van de kamer meer ruimte over.
 4. Makkelijker in gebruik.
  Doordat de diverse onderdelen van een ledikant gemakkelijk los te vervangen zijn, is dit onwijs makkelijk en duurzaam. Daarnaast is een hoger ledikant ideaal voor het afhalen en weer opmaken van het bed, wat ervoor zorgt dat deze makkelijk in gebruik is.

Ledikanten voor een voordelige prijs

Bij Sleepwell gaan we voor het maximale. Voor ons is uw slaapkwaliteit onwijs belangrijk, maar we vinden ook dat dit toegankelijk moet zijn. Prijs-kwaliteitverhouding is voor ons belangrijk. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Wij adviseren u graag naar uw wensen en mogelijkheden, zodat we zo op die manier samen het optimale uit uw slaapcomfort kunnen halen.