Bedtextiel

Een bed dat past bij al uw wensen gaat verder dan het bed zelf en het matras. Ook een goed dekbed en al het andere bedtextiel wat erbij komt kijken, is van belang voor het slaapcomfort. Uw bed is het verlengde van het interieur van uw slaapkamer. Een bed is immers het grootste item in uw slaapkamer. Dit mooi aankleden is dan ook erg belangrijk voor de uitstraling van de slaapkamer. Met ons eigentijdse assortiment hebben we een prachtige collectie aan bedtextiel die uw nachtrust en slaapkamer ten goede komt. Kwalitatief bedtextiel is voor ons van groot belang en ook ons aanbod aan anti-allergeen bedtextiel maakt dat er voor ieder wat tussen zit.

Bedtextiel als verlenging van het interieur

Wanneer u besluit om bedtextiel te kopen, wil u dit natuurlijk wel doen in een stijl die aansluit op uw slaapkamer. De stijl kunt u laten terugkomen in uw bed door bijvoorbeeld met dezelfde kleuren te werken. Dit kunt u onder meer laten terugkomen in het dekbedovertrek of hoeslaken. Ook door de aankleding van het bed met behulp van plaids en kussens, zorgt u ervoor dat de slaapkamer een gezellige plek wordt waar u echt even tot rust kan komen. Door verschillende printen en materialen te combineren, ontstaat er een aangename plek en wordt de slaapkamer één geheel. Door in te spelen op de trends van een felle kleur of door juist gewoon te gaan voor harmonie met een witte kleur, creëert u een slaapkamer die helemaal bij u past. Zo maakt u er zelf een plek van waar u helemaal tot rust kan komen.

Dekbedovertrekken en hoeslakens voor een fijne nachtrust

Naast een bed en een matras, is een dekbed ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Als u uw dekbed en kussens goed wil beschermen, is het belangrijk om hier een goede hoes omheen te doen. Dekbedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen en moltons zorgen ervoor dat het matras en uw dekbed mooi en onbeschadigd blijven. Tevens zorgen de hoezen ervoor dat het bed schoon blijft en dat u het hygiënisch kan houden door dit regelmatig warm te wassen. Doordat u dit met enige regelmaat kan verschonen en het mooi blijft, levert dit een positieve bijdrage aan uw nachtrust. Door meerdere setjes aan te schaffen, vervangt u het dekbed nog sneller en makkelijker.

Bedtextiel voor iedereen

Er moet aan veel verschillende soorten producten worden gedacht, wilt u het totaalpakket van een bed aanschaffen. U kunt dan kiezen uit een onderstel een  matras met of zonder topdekmatras, kussens zijn ook heel belangrijk en eventueel een dekbed , maar ook een dekbedovertrek, dekens, plaids, hoeslakens, kussensloop en een molton. Het is handig om ervoor te zorgen dat al deze producten goed bij elkaar passen en op elkaar aansluiten. Doordat we binnen ons assortiment gebruik maken van verschillende stoffen, materialen en technieken, is er voor iedereen iets passend bij zijn of haar wensen. Ook ons anti-allergeen aanbod zorgt voor een goede nachtrust. In ons assortiment vindt u alles wat uw bed nodig heeft om compleet en comfortabel te zijn. Voor iedereen zit er wel iets tussen!