Matras kopen

Ieder kent het wel. U bent lekker op vakantie en het eerste wat u controleert als u de hotelkamer binnenkomt, is uw matras. U test gelijk het matras om te kijken of die goed veert en of die wel aangenaam ligt. Het is immers de plek waar u de komende dagen tot rust komt. Een matras geeft het lichaam ondersteuning en het zorgt ervoor dat u s ’nacht ontspannen kan slapen. Het is dan ook belangrijk voor het hebben van een goede nacht. Een goede nachtrust valt of staat bij het hebben van een goed en aangenaam matras.

Een nieuw matras

Een nieuw matras uitzoeken kan een grote opgave zijn. Niet alleen wilt u rekening houden met het feit dat u het meest aangename matras wil, maar u wilt niet de verkeerde keuze maken. Verschillende factoren als onder meer blessures aan het lichaam of de vering van het matras kunnen deze zoektocht ingewikkeld maken. U koopt immers niet zomaar even snel een matras aangezien u hier een goede beslissing in wilt nemen. Daarnaast spenderen we een groot deel van ons leven op een matras, waardoor u de aankoop hiervan echt moet zien als een investering voor de aankomende jaren. Om gedurende de dag te kunnen presteren is een goede nachtrust cruciaal. Een goed matras is zeker de investering waard dus.

Verschillende soorten matrassen

Het ene matras is de ander niet. Matrassen komen in vele soorten en maten. Dat is maar goed ook, want ook ieder lichaam verschilt van elkaar. Waar het ene matras heel zacht kan zijn, is het andere matras weer wat aan de harde kant. Verschillende afmetingen en materialen zorgen ervoor dat ieder matras anders ligt. Zo zijn er onder meer pocketvering matrassen, latexmatrassen, natuurlatex en koudschuim matrassen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een topper op uw matras om zo uw bed helemaal af te maken. Naast het materiaal zijn de afmetingen van een matras ook belangrijk. Slaapt u liever in een twijfelaar, een eenpersoonsbed of toch een groot tweepersoonsbed? Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u bij Sleepwell kiezen uit een groot assortiment aan diverse matrassen. Bekijk ons aanbod aan matrassen hieronder.

Heb ik het juiste matras?

Het juiste matras vinden, is niet altijd even makkelijk. Om hierachter te komen is het belangrijk om over bepaalde belangrijke vragen al zelf na te denken. Welke afmeting vind ik aangenaam? Welk materiaal heeft mij voorkeur? Wil ik een zacht of harder bed? Wat is mijn slaaphouding? Waar slaap ik nu op? Door deze vragen door te nemen, kunnen we samen met u opzoek gaan naar het beste matras.

Bij Sleepwell hebben we een slaapgarantie die het mogelijk maakt dat u zelf kan uittesten of u het juiste matras heeft uitgekozen. Onze service maakt het mogelijk om 30 dagen proef te slapen op uw matras. Mocht de combinatie toch nog beter kunnen, kunnen we eventueel de bodem bij stellen of de hardheid van de matras aanpassen, zodat u de juiste ondersteuning zult krijgen.