Slaapgarantie

Met onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels experts op het gebied van slaapcomfort. We bieden adviezen aan op maat en mede hierdoor bent u dichter bij een aangename nachtrust. Deze goede adviezen kunnen wij aanbieden door onze onafhankelijke slaapmetingen. Deze metingen zorgen voor dé slaapoplossing waarmee u iedere dag met het beste been uit bed stapt. Door onze jarenlange ervaring en technologieën bieden we u als klant diverse slaapgaranties aan.

Voldoende slapen is heel belangrijk. Niet alleen voor uw humeur, maar ook voor het welzijn van het gehele lichaam. Een (langdurig) slaaptekort kan zorgen voor een verhoogt risico op obesitas, depressiviteit en hart- en vaatziekten. Wanneer u slecht slaapt, is het heel moeilijk om goed geconcentreerd en opgewerkt te blijven. Slaap zorgt ervoor dat de hersenen de tijd hebben om uw dag te verwerken en het lichaam herstelt zich. Kortom, slaap en slaapcomfort is onmisbaar en de investering zeker waard.

Slaapservice in een gespreid bedje
Service staat bij ons hoog in het vaandel. De bedden en matrassen worden bij uw thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Bij de aanschaf van uw nieuwe matras of complete bed wordt er met u overlegd of wij uw oude matras meenemen en laten recyclen. Alles is gelijk opgeruimd en zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Wij hopen dat u geniet van uw nieuwe bed en snel het verschil in comfort zal merken. Mocht dit echter toch niet het geval zijn, dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Door onze uitstekende voorwaarden kunnen wij ervoor zorgen dat u uw matras binnen 30 dagen kunt omruilen om bijvoorbeeld een andere stevigheid te kiezen. Zo kunt u gerust 30 dagen lang aankijken of het matras u bevalt. Zo niet, dan komen wij dit probleem verhelpen.
Voor ons staat uw slaapcomfort voorop. Mocht er toch iets niet goed zijn met uw aankoop of bent u niet tevreden, dan kennen onze leveranciers goede garanties waardoor we dit probleem snel en makkelijk kunnen verhelpen.

Uw slaapcomfort staat bij ons voorop, vandaar dat wij met deze garanties werken:

  • Wij bieden dé aansluitende slaapoplossing specifiek gericht op de klant.
  • 30 nachten proefslapen. Niet tevreden? Wij verhelpen dit voor u.
  • Onze adviezen worden met aandacht, kennis en onafhankelijkheid opgesteld.

Bij de Slaapspecialist Sleepwell kunt u door onze service, direct genieten van het bed en/of matras dat wij thuis bij u afleveren.