Assortiment Sleepwell Bussum

Sleepwell is dé slaapspecialist van Bussum die u graag helpt met het realiseren van een goede nachtrust. Met onze jarenlange ervaring geven we adviezen over de beste matrassen, bedden, bedtextiel en hoofdkussens. We zijn klantgericht en luisteren graag naar uw persoonlijke situatie en wensen. Bij Sleepwell gaan we voor kwaliteit en willen we dat u zo snel mogelijk weer een goede nachtrust heeft en optimaal kan genieten van het slaapcomfort dat we te bieden hebben. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen in onze showroom in Bussum.

Belang goede nachtrust

Een goede en gezonde nachtrust moet voor iedereen mogelijk zijn. Voldoende slaap is immers essentieel voor gezonde hersenen. Om op een leuke en gezellige manier de dag door te komen is slaap nou eenmaal onwijs belangrijk. Aandoeningen als onder meer depressie, hersenschade, hartklachten en burn-out worden allemaal in verband gebracht met (langdurig) slecht slapen. Ook bent u bij een slaaptekort vatbaarder voor virussen en bacteriën. Een langdurig slaaptekort kan een enorme impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Een volwassene heeft gemiddeld 8 uur slaap nodig om gezond te blijven. Gedurende het slapen herstelt het lichaam en verwerken de hersenen wat ze overdag hebben meegemaakt. Ons brein reinigt zich elke dag en zorgt ervoor dat we weer met positieve energie kunnen opstaan. Een goede nachtrust is dus van groot belang.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Omdat Sleepwell vindt dat iedereen een goede nachtrust verdient, hebben we een mooie collectie samengesteld van diverse slaapartikelen. Verschillende belangrijke criteria zijn meegenomen in het samenstellen van deze collectie. Bij Sleepwell staat de kwaliteit van de producten bovenaan ons lijstje. Wij zijn ervan overtuigd dat ons aanbod van goede kwaliteit moet zijn. Ook beoordelen we de fabrikanten die wij uitzoeken op hun betrouwbaarheid. Hierdoor komt u nooit voor een verrassing te staan en kunt u op ons rekenen. Een nieuw bed en/of matras kan immers een grote investering zijn. Mede hierom vinden we kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal.

Het assortiment

Kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar gaat het om bij Sleepwell. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u als klant het product kiest dat volledig bij uw wensen past. Om deze reden hebben we een breed assortiment samengesteld van onder meer ledikanten, bedmodellen, matrassen, boxsprings, bedtextiel en hoofdkussens. Een goede nachtrust begint bij dé slaapspecialist ‘Sleepwell’. Allerlei diverse soorten kleuren, stoffen en materialen hebben we samengesteld, zodat u opzoek kan naar een stijl die helemaal past bij de slaapkamer van uw dromen.

Bij Sleepwell helpen we u graag met het zoeken naar het perfecte slaapcomfort. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Met onze Slaapgarantie kunt u zorgeloos uw matras testen en kunt u aankijken of deze bevalt. Slaap minimaal 30 dagen proef op uw matras om er zo achter te komen of dit het geschikte matras voor u is. Mocht de combinatie toch nog beter kunnen, kunnen we eventueel de kern van uw matras omwisselen voor een andere hardheid. Ook nemen wij eventueel uw oude matrassen voor u retour, zodat wij kunnen zorgen voor de juiste recycling van deze matrassen.