Tempur

Bedden

TEMPUR® begrijpt het belang van een goed bed, voor een goede nachtrust. Daarom bieden we hoogwaardige materialen, prachtige designs en de mogelijkheid om uw bed volledig naar wens samen te stellen. Met een breed assortiment aan opties kunt u het perfecte bed creëren dat naadloos aansluit bij uw slaapkamerinterieur. Of u nu een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar zoekt, TEMPUR® heeft de juiste keuze voor u. Laat onze deskundige medewerkers u informeren over de verschillende mogelijkheden. U verdient namelijk het allerbeste: een bed dat luxe uitstraalt en zorgt voor maximaal slaapcomfort.

Matrassen

TEMPUR® streeft ernaar om de slaapervaring van mensen wereldwijd te verbeteren. Dit realiseren ze door gebruik te maken van hun unieke TEMPUR®-materiaal, dat gebaseerd is op NASA-technologie en drukverlagend werkt. Sinds de creatie van de eerste traagschuim matrassen en kussens in 1991, vormt het TEMPUR®-materiaal de essentiële kern van al hun producten. Dit unieke materiaal is visco-elastisch, wat inhoudt dat het zowel vloeibaar als veerkrachtig is. Met meer dan 30 jaar ervaring in slaapinnovatie en een bewezen staat van dienst in de gezondheidszorg, heeft Tempur wereldwijd een nummer één positie verworven op het gebied van klanttevredenheid. Wanneer je op TEMPUR®-materiaal rust, ervaar je een magisch gevoel dat bijdraagt aan een betere, langere en diepere slaap. Al deze aspecten samen maken TEMPUR® zo bijzonder. Het is dan ook geen wonder dat Tempur de grootste leverancier van slaapcomfortproducten ter wereld is.

Kussens

De kussens bieden een buitengewone slaapervaring dankzij het innovatieve TEMPUR-materiaal. Dit reageert op uw lichaamswarmte en gewicht, en vormt zich perfect naar uw nek en hoofd. Zo krijgt u persoonlijke ondersteuning en ultiem ligcomfort. Daarnaast verlichten de kussens van TEMPUR® drukpunten en bevorderen ze de bloedcirculatie, zodat u ongestoord slaapt en fris ontwaakt. Met diverse vormen, ergonomische ontwerpen, hoogtes en stevigheidsniveaus vindt u het perfecte kussen dat bij u past, ongeacht uw slaaphouding. Kom langs in onze beddenzaak voor een op maat gemaakt kussen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en helpen u het perfecte kussen te vinden. Ontdek het unieke ligcomfort van TEMPUR® en geniet elke nacht van een heerlijke, ontspannen slaap.

Maak afspraak