Tempur

lets wat u nergens anders ter wereld vindt.

TEMPUR®-materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is TEMPUR®-materiaal.

De formule van Tempur is altijd geheim gebleven. Minder dan 10 mensen wereldwijd weten hoe het gemaakt wordt, en zij werken allemaal voor Tempur. Sinds zij voor het eerst traagschuim matrassen en kussens creëerden in 1991, is TEMPUR®-materiaal de kern van al hun producten. TEMPUR®-materiaal is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is – bereikt door miljarden ultra-gevoelige open cellen die tussen een vaste en vloeibare staat inzitten.

Wat maakt TEMPUR® zo bijzonder?

Tempur belooft de slaap van (meer) mensen, elke nacht, overal ter wereld, te verbeteren. Dit kunnen zij realiseren door hun unieke drukverlagende TEMPUR®-materiaal, gebaseerd op NASA-technologie. Daarnaast hebben zij 30 jaar ervaring in slaap en innovatie en hadden ze vroeger successen in de gezondheidszorg. Bovendien zijn ze de nummer één in klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd.

Wanneer u gaat liggen op TEMPUR®-materiaal ervaart u een magisch gevoel. Dat helpt u beter, langer en dieper te slapen. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat TEMPUR® bijzonder is. Dat heeft Tempur gemaakt tot de grootste leverancier van slaapcomfortproducten ter wereld. En er is nog zo veel meer …